Kniha - MIKROSKOP ZCELA JEDNODUŠE, Bruno P.Kremer

Images/mikroskop_kremer.jpg
NOVINKA !! Jak využít mikroskop, aby nesloužil jen jako další hračka? Jak se propracovat od jednoduchého koukání po pokročilé mikrokopování - objevování světa, skrytého běžnému vidění stejně jako hlubiny vesmíru? Nová kniha vydavatelství Aventinum je v současné době ojedinělým počinem a pomocnou rukou nejen těm, kteří mikroskop právě dostali jako dárek, ale i těm, kterým se mikroskop povaluje doma a i těm, pro které je denodenním zdrojem zábavy a poznání.
Výrobce
Nakladatelství AVENTINUM
Záruka
24 měsíců
Kód
K001
Dostupnost
Skladem
K dodání v úterý 26.11.2024

Kdy zboží dostanete?

PPL - kurýrní služba - Smart BOX v úterý 26.11.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 22.11.2024 20:22 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
495 Kč/ks
Naše cena bez DPH
430 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Kniha je praktickou pomůckou - učebnicí pro začátečníky i pokročilejší zájemce o práci s mikroskopem. Seznámíte vás se základními funkcemi mikroskopu, s nutnými pomůckami i s technikou přípravy preparátů z rostlinné i živočišné říše - barvením, řezáním, broušením i archivací. Závěrem pojednává i o digitální mikrofotografii. Všechny praktické kroky jsou názorně fotograficky zdokumentovány, proto byla zařazena do edice fotografických atlasů. Kniha je skvěle zpracovaná a velmi dobře čtivá. Poskytuje praktické a velmi názorně podané rady, které využije každý pozorovatel mikrosvěta. Seznámíte se s tím jak mikroskop funguje, jaké má části, jak a proč je důležité správně nasvítit preparáty, jakou clonu, kdy a na jaký typ vzorku použít, jak o mikroskop správně pečovat. Nádherně jsou zpracované postupy při přípravě preparátů z různých druhů vzorků. Kniha obsahuje velké množství barevných fotografií, které doplňují užitečné rady jak zkoumat vzorky z různých prostředí.

Vydalo nakladatelství AVENTINUM  v listopadu 2013, vázané vydání formátu 165x240mm, 190 stran , více jak 160 fotografií a 28 kreseb.


Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články